Skip to content

Over Ons

Ra-Beauty is een snelgroeiend bedrijf in de zorgsector. Ra-Beauty werkt als tussen bedrijf, dat houd in dat wij u helpen in de zoektocht naar een geschikte partner (in dit geval in de zorgsector). Wij doen dit met veel werkplezier omdat wij merken dat jullie dit erg waarderen. Ook is het altijd een uitdaging voor ons om het geschikte bedrijf te vinden. Dit stimuleert onze werknemers extra om uw opdracht te laten slagen. De oprichter van het bedrijf is Marloes, Marloes vindt het leuk om oplossingen te zoeken voor al jullie vragen en problemen. Onder Marloes werkt een team van 15 werknemers met ieder zijn eigen specialiteiten. Het bedrijf is gevestigd in Nootdorp. het kantoor is 5 dagen in de week open van 08:00 tot 19:00. Wij hopen snel van u te horen!

Werkwijze

Ra-Beauty is een bedrijf die u helpt in de zoektocht naar een geschikte partner in de zorgsector. Dit doen wij door zorgvuldig naar de wensen en behoeftes te luisteren van de klant, zo kunnen wij gemakkelijk inschatten welke partner(s) er het beste bij u passen. Het liefst spreken we u persoonlijk zodat echt kennis kunnen maken met u of uw organisatie. Ook kunt u ons ten alle tijden online bereiken. Tijdens de samenwerking houden wij u ten alle tijden op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ook maken wij graag duidelijke afspraken voor de samenwerking om verwarring en miscommunicaties te voorkomen. 

Heeft u interesse om samen te werken? Dan sturen wij u graag de offerte door, in de offerte staan uitgebreid alle afspraken en voorwaarden voor de samenwerking. Gaat u hiermee akkoord dan zien wij u graag een keer bij ons in het kantoor verschijnen.